Kalken

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep!

Op deze pagina vind je meer informatie over onze komende activiteiten.
Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen.
Ook jouw zussen, vriendinnen, buurvrouwen, ... zijn van harte welkom.

Krijg je graag wat meer informatie?
Neem dan zeker contact met ons op !

Kalken

KALKEN
Brigitte Baert
brigittebaert@hotmail.com
Tel. 09 367 64 16
Gsm 0479 87 40 13
Katrien Steendam
katrien.steendam@hotmail.com
Tel. 09 367 51 43
Gsm 0486 21 59 77
Bezoek onze website.
Bezoek onze Facebook pagina.

Activiteiten

Volleybal

Figuurtraining

Figuurtraining

Volleybal

Fietsen

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

 

Brigitte Baert
Verantwoordelijke Femma Kalken 
tel - 09 367 64 16  

Katrien Steendam
Verantwoordelijke Femma + Administratie
tel. - 09 367 51 43

Verschueren Leona
Verantwoordelijke - inschrijvingen activiteiten
tel -  09/ 367 81 08
 

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.