Evere 4 Ever

Femma Evere 4 Ever, is een groep dames die elkaar leerden kennen in naaicursussen die in Gc Everna worden georganiseerd in samenwerking met Femma. Ze kregen de smaak voor het naaien hier helemaal te pakken. De cursus bij Everna is echter een beginnerscursus. Sommigen onder hen volgden deze cursus reeds 3 maal. Omdat ze na al die lessen geen uitleg meer nodig hebben over het inrijgen van een naaimachine, besloten ze de meertalige groep Femma4Ever op te richten die een alternatief biedt voor de beginnerscursus bij Everna, die steeds snel volzet is.

Ze organiseren nu om de 2 weken een naaiatelier in GC Everna met onze vertrouwde ervaren lesgeefster Veerle.  Er wordt gewerkt met projecten zoals een cape of een jurkje maken etc. Wie toch iets anders wil maken dan het lopend project, geen probleem, Veerle kan ook advies geven over je eigen project. Het doel is om o.a. aan de deelnemers van de beginnerscursus een vervolg te bieden indien zij net als ons de smaak te pakken hebben.
Iedereen is echter welkom van beginner tot ervaren naai(st)er. Meer informatie: femma4ever@gmail.com  of via Facebook

Evere 4 Ever

EVERE
Katia Dussart
kdussart@hotmail.com
Tel. -
Gsm 0479 52 21 84
Marijke Vermeere
mvermeere@gmail.com
Tel. -
Gsm 0477 78 35 35
Bezoek onze Facebook pagina.

Activiteiten

Naaiatelier

Naaiatelier

Naaiatelier

Naaiatelier

Naaiatelier

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

We zijn bereikbaar via GSM of email femma4ever@gmail.com

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.