Dilsen Centrum

Femma Dilsen heet u welkom en laat u genieten van haar evenementen.

Ons doel is tal van activiteiten te organiseren voor alle vrouwen en dit tegen een schappelijke prijs.

Dilsen Centrum

DILSEN-STOKKEM
Marie-Josee Aerts
aerts.mariejosee@hotmail.com
Tel. 089 75 67 22
Gsm 0478 68 62 78
Bezoek onze Facebook pagina.

Activiteiten

Line Dance beginners

BBB

Wandelen met een wandelcoach

Line Dance gevorderden

Line Dance gevorderden +

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Dagelijks Bestuur :

Aerts Marie-Josee - Hoeven Mia - Severijns Lut - Goeman Godelieve - Didden Bernadette

Overleggroep: Dagelijks bestuur aangevuld met volgende leden

Rutten Nadine - Wentzek Myriam - Mariet Goossens - Jacqueline Hendrix

Algemeen Bestuur: Dagelijks bestuur aangevuld met volgende leden

Coenen Josephina - Dreessen Anna - Dreessen Helena - Haldermans Mitta - Savelkouls Margriet

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.