De Pinte Funky Femma

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep! Wij zijn vijf enthousiaste vrouwen (Elke, Mieke, Sofie, Tine en Griet) die onlangs een gloednieuwe Femmazing Femmatastic FUNky Femma hebben opgericht in De Pinte. Ben jij een vrouw met pit, op zoek naar een activiteit met net dat tikkeltje extra? Hartelijk welkom!

Breng zeker je toffe buurvrouw, vriendin, zus(sen) mee voor nog meer ambiance.
Mis zeker onze funky activiteiten niet! Inschrijven kan op funky.femma@gmail.com of via onze Facebookpagina. 

 

Funky groeten,

Elke, Mieke, Sofie, Tine en Griet

De Pinte Funky Femma

DE PINTE
Mieke De Meyer
mieke_de_meyer@yahoo.com
Tel. -
Gsm 0495 52 32 80
Elke Lamon
lamon.elke@gmail.com
Tel. -
Gsm 0473 92 44 29
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Burlesque workshop 'Jingle Belles'

Samen met lesgeefster Marie Satine verkennen we onze zelfzekere en sensuele zelve en duiken we met de juiste muziek en de nodige pluimen in de wervelende wereld van de burlesque!

Lees meer

Wil je graag meer info over de activiteiten van deze groep? Bel of mail de contactpersoon voor meer informatie. Je vindt de contactinformatie op deze pagina.
Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Mieke De Meyer
Contactpersoon

 

Elke Lamon
Contactpersoon - webmeter

 

Sofie Vastmans
Ledenadministratie

 

Tine De Weerdt
Financieel beheer

 

Griet Van de Poele
Teamlid

 

 

Terugbetalingsbeleid bij annulatie

Annulatie dient altijd per mail te gebeuren via funky.femma@gmail.com.

Annuleer je:

  • 4 weken (28 dagen) vóór het geplande event? Dan krijg je je volledig inschrijvingsgeld voor de activiteit(en) waarvoor je je had ingeschreven terug.
  • 2 weken (14 dagen) op voorhand? Dan storten wij je de helft van het betaalde bedrag terug.
  • 1 week (7 dagen) vóór de geplande activiteit, en vind je geen vervangster die in jouw plaats kan gaan? Jammer, wij storten het door jou betaalde bedrag niet terug.

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.