Bazel

Zijn jullie klaar voor de herfst !
 
Het zomerlicht maakt plaats voor het najaarslicht.
De avonden worden langer, ochtend nevel over de velden.
Zilverdruppels op een spinnenweb.
De bomen veranderen van kleur,
de goudgele en dieprode bladeren dwarrelen sierlijk naar beneden.
 
Na de uitbundige zomer biedt de herfst tijd om te mediteren en te herschikken.
Het wezenlijke eerst, het bijkomstige bijkomstig.
 

 

Bazel

BAZEL
Frida Verhulst
femmabazel@gmail.com
Tel. 03 774 11 69
Gsm 0479 44 90 83
Nadine Dingemans
nadine5806@gmail.com
Tel. 03 774 17 78
Gsm 0472 46 68 80

Nieuws

Activiteiten

Kerstdecoratie

Kerstfeest

Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.