Aarschot City

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep! Op deze pagina vind je meer informatie over onze komende activiteiten. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen. Ook jouw zussen, vriendinnen, buurvrouwen, ... zijn van harte welkom. Krijg je graag wat meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Femma Aarschot City?

Wij zijn een jonge Femma groep, gestart in 2013 en organiseren maandelijks activiteiten:

  • praatcafé's,
  • kookcursussen,
  • crealessen,
  • en nog veel meer!

We verenigen leden van heel Aarschot. Onze activiteiten gaan door in het centrum van Aarschot. Voor alle info, kan je contact opnemen via femma.aarschotcity@outlook.com

Meer info vind je via onze facebookpagina!

Tot binnenkort?

Femma Aarschot City

 

Aarschot City

AARSCHOT
Rosemie Van de Velde
rosemie_vdv@hotmail.com
Tel. 016 62 47 68
Gsm -
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Paasbrunch 2014

Op paasmaandag 21 april organiseert Femma Aarschot City samen met Jong KWB Ourodenberg een leuke paasbrunch met eierzoektocht voor de kindjes.

Lees meer

Overzicht activiteiten voorjaar 2014

Zondag 19 januari 2014 maakten wij onze kalender voor het voorjaar van 2014 bekend. De inschrijvingen gingen vlot, maar er is natuurlijk nog plaats voor diegene die er niet konden bij zijn. …

Lees meer

Activiteiten

Workshop: Kaartjes maken

Ontmoeting

Workshop: Adventskalender maken

Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.