Schellebelle

SOMMIGE ACTIVITEITEN WORDEN HERVAT MET INACHTNAME VAN DE RICHTLIJNEN I.V.M. CORONAVIRUS.

RAADPLEEG DE WEBWIJZER.

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep! Klik bij "Activiteiten" op de activiteit waarin je geïnteresseerd bent en alle informatie zoals datum, uur, locatie en prijs zijn zichtbaar. Klik bij "Nieuws" op een welbepaalde maand en alle geplande activiteiten voor die maand staan hier vermeld.

Aarzel je nog en wens je meer info, neem dan gerust contact op met An, Annie of Ingrid Van den Abeele (0479 59 37 68) of via ingridvda2@telenet.be. Wij bezorgen je graag de gewenste informatie.

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen. Ook jouw zussen, vriendinnen, buurvrouwen, ... zijn van harte welkom.

Steeds meer geïnteresseerden van de yogalessen sluiten zich aan bij onze groep en worden lid. Ze genieten bijgevolg van allerlei kortingen en kunnen kiezen uit ons ruim aanbod aan activiteiten.

De wekelijkse wandelingen op woensdagochtend geven een innerlijke kracht en tijdens de wekelijkse yogalessen komen wij tot rust.

Wij wensen jullie in elk geval veel plezier en heten je van harte welkom op één van onze bijeenkomsten.

Schellebelle

SCHELLEBELLE
An Dewitte
an.dewitte@skynet.be
Tel. 09 366 49 00
Gsm 0472 45 71 95
Annie Van Impe
bunnyvalentine9@gmail.com
Tel. 09 368 04 80
Gsm -
Bezoek onze website.

Activiteiten

Start to yoga

Wekelijks wandelen op donderdagnamiddag

Ontmoetingsfeest

Het breisalon

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Van den Abeele Ingrid

ingridvda2@telenet.be
0479 59 37 68

Ik sta in voor de organisatie van activiteiten. Heb je vragen, bel of mail me dan.

Dewitte An
an.dewitte@skynet.be
09 366 49 00

Ik ben voorzitster van onze groep. Ik sta eveneens in voor de organisatie van activiteiten. Heb je vragen, bel of mail me dan.

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

...

...