Femma verbindt

We verenigen en verbinden. Meer dan 700 vrouwengroepen zorgen voor een sterk lokaal weefsel. Ze brengen mensen samen door waardevolle ontmoetingen te creëren en inspirerende activiteiten te organiseren.

Meer dan zesduizend vrijwilligers en zo’n vijftigduizend leden en deelnemers maken deel uit van onze Femma community.

 

Ook in jouw buurt is zeker een Femmagroep actief. Je kunt er leren, creëren, vriendschappen smeden en participeren. Op jouw manier draag je je steentje bij tot het versterken van ons netwerk en heb je impact op het realiseren van onze maatschappelijke doelen.

Nieuws op onze Femmablog

Nieuws op onze Femmablog

Foodsharing : recepten delen en samen eten is plezant

Foodsharing : recepten delen en samen eten is plezant

Afgelopen donderdag kwam Femma Wachtebeke samen om te proeven van elkaars gerechten, die we bereiden met GoodMoodFood-ingrediënten. Ze gebruikten vooral ingrediënten die ons brein een goed gevoel & gemoed geven zoals ananas, asperges, avocado, kerstomaatjes, pittige pepertjes, spinazie, mosselen, zalm, noten & zaden, donkere chocolade en honing. Benieuwd naar het verloop van de avond? Wij waren erbij! 

Lees het artikel

De tijd van de maand...lentestukjes in Femmagroepen

De tijd van de maand...lentestukjes in Femmagroepen

Als het kriebelt moet je ….. bloemschikken. Onze Femmagroepen spelen hier gretig op in. Elk seizoen heeft zijn charme maar de lente heeft toch een streepje voor. Kale bomen en lege tuinen tot leven zien komen is elk jaar weer een be-leving. Het frisse groen en ontluiken van de bloemen geeft onze Femmagroepen de goesting om met de lentebloemen aan de slag te gaan.

Lees het artikel