Femma verbindt

We verenigen en verbinden. Meer dan 700 vrouwengroepen zorgen voor een sterk lokaal weefsel. Ze brengen mensen samen door waardevolle ontmoetingen te creëren en inspirerende activiteiten te organiseren.

Meer dan zesduizend vrijwilligers en zo’n vijftigduizend leden en deelnemers maken deel uit van onze Femma community.

 

Ook in jouw buurt is zeker een Femmagroep actief. Je kunt er leren, creëren, vriendschappen smeden en participeren. Op jouw manier draag je je steentje bij tot het versterken van ons netwerk en heb je impact op het realiseren van onze maatschappelijke doelen.

Nieuws op onze Femmablog

Nieuws op onze Femmablog

De kanarie in de koolmijn

De kanarie in de koolmijn

Stress is niet meer weg te denken uit onze samenleving, al te vaak met een burn-out als gevolg.
Het project  ‘De kanarie in de koolmijn’ is een project over burn-out, gebaseerd op ervaringen en verhalen van mensen.
Met individuele verhalen en onder begeleiding gaat de groep aan de slag en maken ze een interactief theaterstuk. De groep komt samen in Kortrijk, gedurende 8 sessies van half maart tot eind mei.
Het stuk zal in het najaar opgevoerd worden op diverse plaatsen in Midden- en Zuid-West-Vlaanderen.

Lees het artikel

Sisterhood door de ogen van Nicolientje

Sisterhood door de ogen van Nicolientje

Heel even dacht ik, het hoeft niet meer. Femma medewerksters werken 30 uur nu en hebben geen tijd meer voor de blog van Nicolientje. Maar nee hoor, hier ben ik weer en zo is het goed.

Het thema van het magazine deze maand, Sisterhood, is niet zo’n makkelijke opgave. Ja, ik weet het wel! Ik ben al jaren lid van Femma en maak dus deel van een Sisterhood. Groot gezien dan. Maar wat kan ik daar nog meer over vertellen?

Lees het artikel