Zeebaars in papillot met groentjes en basilicum

Zeebaars in papillot met groentjes en basilicum

Ingrediënten

Voor 4 personen
8 kleine zeebaarsfilets
1 dl sherry
1 courgette
1 handvol fijngehakte basilicumblaadjes
2 jonge wortelen
1 koffielepel visbouillonpoeder
2 stengels bleekselderij
zeezout en versgemalen zwarte peper
1 klein teentje knoflook

Bereiding

  1. Snijd de courgette, de wortelen en de bleekselderij in piepkleine blokjes (brunoise). Pel het teentje knoflook en pers uit.
  2. Meng de groenten en de knoflook met de sherry, het basilicum en het bouillonpoeder.
  3. Neem 4 grote vellen aluminiumfolie.
  4. Verdeel de groenten over de vellen.
  5. Leg de zeebaarsfilets op de groenten.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Vouw de aluminiumfolie dicht tot een pakketje.
  8. Leg de pakketjes 15 minuten op een matig hete barbecue.
  9. Doe pas open aan tafel.

TIP: Als extraatje kun je aan elke papillot nog 1 of 2 eetlepels room toevoegen.

Bron
Op de barbecue, ISBN: 9789002236013, Dominique Wynter
Op de barbeque

Reageer