Sint-Jacobsvruchten met rode paprika

Ingrediënten

12 Sint-jakobsvruchten
1/2 dl olijfolie
1 rode paprika
1/2 koffielepel fijgehakte rozemarijn
verse rozemarijn (optioneel)
zwarte peper en zeezout

Bereiding

  1. verwarm de oven voor op 200°C
  2. leg de paprika 20 min in de oven
  3. haal uit de oven. Verwijder de zaadlijsten en verwijder het vel
  4. snijd het vruchtvlees in dikke repen. Leg op een bord en overgiet met de olijfolie. Breng op smaak met zeezout en fijgehakte rozemarijn.
  5. Verhit een grilpan en rooster de Sint-Jakobsvruchten 40 seconden aan elke kant. Kruid met peper en zout
  6. leg in elke lepel een sint-jakobsvrucht en een stuk paprika. versier met verse rozemarijn

Bron
Bapas, Lepelhapjes en Verrines. Een uitgave van Femma en de praktische school. Te koop in de Femmaboetiek.

Reageer