Saladewrapper met Hollandse garnalen en sesamdressing

Saladewrapper met Hollandse garnalen en sesamdressing

Ingrediënten

Voor 4 personen
200 gram Hollandse garnalen
2 eetlepels sesamzaad
2 lente-uitjes
1 tomaat
3 eetlepels (rijst)azijn
½ eetlepel honing
1 theelepel kerriepoeder
6 eetlepels sesamolie
4 wrapper-tortilla's
75 gram veldsla

Bereiding

  1. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan boven een matig hoog vuur al roerend goudbruin.
  2. Laat het op een bord afkoelen.
  3. Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
  4. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
  5. Roer van de azijn, de honing, het kerriepoeder en de sesamolie een dressing.
  6. Halveer de wrapper-tortilla.

Bron
www.visrecepten.nl

Reageer