Rodekoolsalade met appel en sesamzaad

Rodekoolsalade met appel en sesamzaad

Ingrediënten

Voor 4 personen
2 eetl. sesamzaad
400 g rodekool, dun gesneden
3 bosuitjes, in dunne ringen
1 appel, klokhuis verwijderd en in stukjes
5 eetl. olijfolie
2 eetl. rodewijnazijn
zout en versgemalen peper

Bereiding

  1. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan licht goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen.
  2. Meng in een schaal de rodekool met de bosui, appel, olijfolie en azijn.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Strooi er het sesamzaad over.

Bron
Haal meer uit je kast, Tal Maes, Uitgeverij Lannoo, 168 pag., verkoopprijs 19,95 euro,  ISBN 9789058978684

Reageer