Puntpaprika gevuld met broccoli en feta

Puntpaprika gevuld met broccoli en feta

Ingrediënten

Voor 4 personen
200 g broccoliroosjes
100 g feta
100 g ricotta
1 eetlepel dragon
1 ei
4 rode puntpaprika’s
peper en zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Breng gezouten water aan de kook en kook de broccoliroosjes niet langer dan 3 minuten. Giet ze af en spoel ze even onder koud water om af te koelen.
  3. Rasp de feta. Snijd de broccoliroosjes fijn.
  4. Vermeng de broccoliroosjes met de ricotta, de feta en het geklutste ei, en kruid het mengsel met de dragon, peper en zout.
  5. Snijd het hoedje van de puntpaprika’s en vul ze met het mengsel.
  6. Leg de puntpaprika’s in een ingevette ovenschaal en bak ze 30 minuten in de oven.
  7. Haal de puntpaprika’s uit de oven en ontvel ze.
  8. Snijd de puntpaprika’s in brede ringen en leg ze op een plat bord.

Bron
Veggie voor starters, Miki Duerinck,Kristien Leybaert,2013, Standaard Uitgeverij, 256 blz. – ISBN:9789002252297

Reageer