Minipasteitjes met notenkaas

Minipasteitjes met notenkaas

Ingrediënten

Voor 6 personen
12 minipasteitjes
50 g vetstof
50 g bloem
4 dl melk
200 g notenkaas
2 eieren
Peper en zout

Bereiding

  1. Kook de eieren hard en snijd ze in blokjes.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Smelt de vetstof en roer er de bloem door. Voeg de melk toe en roer glad. Voeg de kaas toe en laat op een zacht vuurtje sudderen tot de kaas mooi gesmolten is. Voeg op het laatst de blokjes ei toe. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Vul de bladerdeeggebakjes met het mengsel en zet 10 minuten in de oven.

Bron
High Tea (Praktische School, 96 blz. 16 x 18 cm, € 8 + € 2 administratieve kosten). Het boekje is te koop in de Femma boetiek.

Reageer