Kleurige wok met quorn en dragon

Kleurige wok met quorn en dragon

Ingrediënten

Voor 4 personen
2 grote wortelen
olie
300 g quornblokjes
1 paprika
½ bloemkool
1 prei
1 teentje knoflook
1 eetlepel dragon
peper en zout

Bereiding

  1. Schil de wortelen. Snijd ze in de lengte doormidden en snijd ze dan in schuine, grote stukken.
  2. Verhit wat olie in de wok en fruit hierin de worstelstukken en de quornblokjes op een zacht vuurtje.
  3. Snijd de paprika in mooie schuine stukken, ongeveer zo groot als de wortelstukken.
  4. Voeg de paprikastukjes toe. Zet het vuur harder en roerbak de groenten.
  5. Snijd intussen de bloemkoolroosjes in stevige plakken. Was de prei en snijd in grote stukken van 2 centimeter breed.
  6. Voeg de bloemkool en de prei toe en blijf roerbakken.
  7. Pel en snipper de knoflook.
  8. Voeg de knoflook toe en kruid met de dragon, peper en zout.
  9. Bak tot de groenten beetgaar zijn.

Bron
Veggie voor starters, Miki Duerinck,Kristien Leybaert,2013, Standaard Uitgeverij, 256 blz. – ISBN:9789002252297

Reageer