Eenvoudig kipslaatje met een yoghurt-currydressing

Eenvoudig kipslaatje met een yoghurt-currydressing

Ingrediënten

Voor 4 personen
450 g kipfilets
2 eetlepels olijfolie om te bakken
1 klein blikje maïs (van 140 g)
1 krop (ijsberg)sla
150 g sojascheuten
1 koffielepel kerriepoeder
200 g Griekse yoghurt (of volle yoghurt)
1 bakje preischeutjes
peper en zout

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in stukjes, kruid met peper en zout en bak ze gaar in de olijfolie.
  2. Laat de maïs uitlekken. Was de sla, hak in grove stukken en verdeel over de borden.
  3. Doe op elk bord een handje sojascheuten, wat maïs en kippenblokjes.
  4. Meng het kerriepoeder onder de yoghurt.
  5. Werk de salade af met de dressing en de scheutjes. Serveer meteen

Bron
laatjes. Ann Vertriest, Standaard Uitgeverij, 144 blz. – ISBN 9789002252518 – 14,95 euro

Slaatjes

Reageer