Biefstuk met tomatensalsa

Biefstuk met tomatensalsa

Ingrediënten

Voor 4 personen
6 tomaten
4 lente-uitjes
4 biefstukken
30 g vetstof
4 eetlepels balsamicoazijn
peper en zout

Bereiding

  1. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringen.
  2. Bak het vlees aan beide kanten aan in vetstof en kruid het met peper en zout.
  3. Haal de biefstukken uit de pan en houd ze warm.
  4. Voeg de lente-uitjes bij het bakvet en laat ze even stoven.
  5. Voeg de tomatenblokjes erbij, samen met de balsamicoazijn en 2 eetlepels water. Kruid met peper en zout.
  6. Schik de biefstukken op de borden en lepel de tomatensalsa erover.

Bron
Koken in 30 minuten, uitgave van Praktische School, 159 blz., 7,5 euro. Koop het boek in de Femma boetiek.

Koken in 30 minuten

Reageer