Zoete wensen voor het nieuwe jaar

{$items.title}

Een notenpraline omdat we in het voorbije jaar harde noten hebben moeten kraken. Maar gelukkig wordt de noot omgeven door een zoete heerlijkheid. We hebben elkaar gedragen en gesteund. Op vele manieren zijn we verbonden gebleven met elkaar en hebben we elkaar laten voelen dat we er niet alleen voor staan.

Samen staan we sterk, samen kunnen we alles aan.

Een likeurpraline om te drinken op het nieuwe jaar, om blijgezind wanneer het kan de draad weer terug op te pakken. We gaan er weer voor met de glimlach, de hulp en de vriendschap van iedereen.

Zo wordt het een hoopvol, gelukkig 2021.

Een roompraline om het lekkerste van Femma Wereldvrouwen te mogen smaken in het nieuwe jaar.

Momenten van creativiteit en inspiratie, momenten die ons boven onszelf doen uitstijgen, waar we onvermoede talenten ontdekken en het allerbeste van ons zelf als vrouw kunnen geven om zo créme de la créme te zijn.

Een praline gevuld met marsepein, omwille van het zoete leven dat we jullie willen toewensen, dat het nieuwe jaar jullie “door-leefd” geluk mag brengen.

Maar ook als oproep om zoet te zijn voor elkaar in een samenleving die dikwijls zo zuur en bitter is.

Een praline van pure fondant, om puurheid, echtheid en rechtvaardigheid. Dat wij pure vrouwen mogen zijn, met oprechte aandacht voor elkaar, zonder uitzondering.

Dat wij dit nieuwe jaar, pure kracht en moed mogen vinden om op te tornen tegen alles wat vrouwen neerhaalt.

Een “mon-cherieke” willen we jullie allemaal schenken, omdat Femma Wereldvrouwen zo nauw aan jullie hart ligt.

Aan Femma Wereldvrouwen geef je, ze zit in je bloed, zit in je hart, zo gaat dat met Femma Wereldvrouwen. Maar van Femma Wereldvrouwen krijg je ook; vriendschap, vrije tijd, kansen om te doen wat je graag doet, vertrouwen en persoonlijke groei.

Een witte chocolade praline mag zeker niet ontbreken, haar smaak kan zo vol zijn, zo intens, zo hemels. Ze helpt ons herinneren aan de Diepe Zin van onze inzet, de Krachtbron van onze motivatie. De smaak van witte chocolade laat je niet los, blijft na-smaken, doet verlangen naar meer.

Blijf smaken naar alles wat ons verbindt,
in alle omstandigheden,
in regen en wind, in zon en zoete dagen!
Pralines voor alle Femma Wereldvrouwen

Reacties

Rosemie Van de Velde schreef

Wauw, heel mooi beschreven én origineel! :-)

Dank je wel voor de mooie wensen! Samen zullen we er voor zorgen dat 2021 op vele vlakken een mooier, zoeter jaar wordt!

Tot een volgende :-)

Reageer