Word jij onze nieuwe lesgever?

{$items.title}

Zijn culinaire of creatieve thema’s jouw ding en ben jij gedreven om jouw passie door te geven? Ben je gespecialiseerd in thema’s die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en wil je hierover workshops begeleiden? Dan moet je zeker verder lezen. Misschien voel je het wel kriebelen om lesgever te worden bij Femma vzw en/of de Praktische School vzw.

Elk jaar bieden Femma en de Praktische School de lokale Femmagroepen een aanbod van vormingen en activiteiten aan. En om deze te begeleiden doen Femma/de PS een beroep op een pool van enthousiaste, freelance lesgevers. Momenteel werken we samen met een 400-tal lesgevers.

Lesgevers zijn voor ons belangrijk. Zij zijn ambassadeur van onze vereniging. Voor onze Femmagroepen zijn ze mee het gezicht van onze organisatie en dragen ze mee het imago van Femma uit. Hoe een lesgever les geeft, heeft veel invloed op de tevredenheid van de deelnemers. Een tekst aflezen kan iedereen. Maar als je met passie lesgeeft, maakt dat een verschil.

Het vormingsaanbod is onderverdeeld in 3 rubrieken:

  • creatief (crea en naaien)
  • culinair
  • persoonlijke ontwikkeling (geestelijk en fysiek welzijn).

Zie jij het zitten om alle (of bijna alle) activiteiten uit één rubriek te begeleiden? Ben je didactisch geschoold en/of heb je ervaring in het lesgeven? Wil je graag deel uitmaken van een community van experten-lesgevers om ervaring uit te wisselen, oefeningen te delen en kennis door te geven? En kun je je ’s avonds vrijmaken? Dan is lesgeven bij Femma/de PS misschien wel iets voor jou. 

Je hebt de keuze tussen een zelfstandig en een vrijwilligersstatuut en je engageert je voor onbepaalde tijd. Meer weten? Op Word lesgever vind je alle info.

 

Reacties

Lea Lamers schreef

Ik heb al heel vroeg in het jaar mijn dochter gevraagd om inlichtingen te vragen voor het lesgeven bij Femma. Ze wil het lesgeven bij Femma heel graag. Ze heeft een masterdiploma en is biomedisch geschoold. En... ze heeft verschillende jaren ervaring in het lesgeven. Maar er zijn 3 vacatures vrij: culinair, crea en "leren neen zeggen". Mag ze nog iets verwachten bij Femma?

Lea Lamers schreef

Uh, in de titel staat een fout. Het moet zijn "word jij" zonder de t. Jij staat achter het werkwoord. (Sorry voor de opmerking.)

Reageer