Wie laat onze Femmavrouwen kennis maken met nail art?

Femma, dat zijn in de eerste plaats vrouwen die elkaar plaatselijk ontmoeten in de groepen.  Avontuurlijk, creatief, culinair, sportief, informatief, cultureel, vormend, confronterend, genietend?  Voor ieder wat wils!

In het nieuwe aanbod voor 2018 voorzien we een workshop nail art, nagels versieren.  Hiervoor zijn we dringend op zoek naar enthousiaste lesgevers!

Je handen zijn belangrijke instrumenten, je gebruikt ze de hele dag door voor allerlei handelingen. Redenen genoeg om ze soepel en verzorgd te houden!

Bij je handen horen natuurlijk verzorgde nagels. Niet alleen op een goede manier geknipt en gelakt, maar ook kunstig versierd! Het zijn echte eyecatchers die je look net iets specialer maken.
De nagelkunst kent sinds de jaren ’80 gouden tijden. Het is een van de bloeiendste takken in cosmeticaland.
Van eenvoudig tot high glamour, nailart is a girls’ best friend.
Streepjes, stippen, bloemen, strips, glitter en glam… Niets is te veel of het kan op een nagel gezet worden. De nagelstudio’s rijzen als paddenstoelen uit de grond.

Als lesgever voor deze workshop vertrek je van een goede handverzorging als basis voor een mooie nailart Je leert onze Femmaleden een mini basisverzorging en handmassage te doen en toont de kneepjes om je nagels mooi te lakken en eenvoudige nailart te maken.

Er komen vijf technieken aan bod:

  • Marbling techniek
  • Stempel techniek
  • Steentjes verwerken
  • Folie techniek
  • Watertransfer

Opleiding

Voor lesgevers die deze workshops willen begeleiden in onze plaatselijke groepen voorzien wij een gratig opleiding.  Deelnemen aan de vorming is gratis. We voorzien een gratis broodjeslunch voor wie dit wenst. We zien dit moment ook als een moment om met elkaar kennis te maken.

Interesse?

Neem zo snel mogelijk contact op met de dienst lesgevers via e-mail : lesgevers@femma.be
Stuur je gegevens door en dan neemt iemand contact met je op voor meer toelichting.

De volledige vacature vind je ook op deze pagina.

 

Reageer