Wedstrijd en Femmakorting bij Stof ’n Love

Goed nieuws voor Femmaleden die graag naaien (en dat zijn er heel wat). Voortaan krijg je korting op je aankopen bij de webshop www.stofnlove.be. Daarnaast mogen we één gelukkig Femmalid een waardebon van 50 euro geven.

5% korting

Stof 'n Love biedt een ruime keuze aan kwalitatieve stoffen voor jong en oud. Van hippe retropatronen tot de grappige Minions uit de film Dispicable Me.

Wil je de stoffen liever eerst zien en voelen, dat kan ook! Stuur een mailtje naar info@stofnlove.be voor een afspraak.

Dankzij je femmapas krijg je 5% korting op de hele webshop (uitgezonderd op patronen). Stuur een mailtje met je ingescande Femmapas en de korting wordt automatisch verrekend in de webshop.

Wedstrijd

Femma mag een waardebon van 50 euro wegschenken voor deze webshop. Wil jij die graag winnen? Bezoek dan snel onze wedstrijdpagina. Deelnemen kan tot 5 oktober.

Meer korting? Check www.femma.be/voordelen

Reacties

Reynders elisa schreef

Wedstrijd@femma.be uitslag kruiswoordraadsel februari

Gemeenteraadsverkiezing

Rita Libbrecht schreef

Hopelijk ben ik er eens bij. En veel succes met Femma

het woord is Bestaanszekerheid

Thijs maria schreef

Stroomversnelling

jANSEGERS -MARIE-JEANNE schreef

STROOMVERSNELLING

Femma schreef

Beste dames

Het doet ons plezier dat jullie mee puzzelen en willen meedingen voor de prijs. Reageren onder een oude blog is echter niet de manier om ons het kernwoord te laten weten. Stuur een mailtje vanuit je mailbox naar wedstrijd@femma.be of stuur ons de oplossing toe per post.

Maria Van Belle schreef

Spel september : SCHOOLVORDERINGEN

Thijs maria schreef

Spel september.schoolvorderingenthijs

Annie schreef

Via het mailadres wedstrijd@femma.be is het neit mogelijk een antwoord door te geven. De pagina is onbekend. In de puzzel van februari 2019 staan geen cijfertjes om de letters over te zetten naar de vakjes oor het kernwoord.

Vriendelijke groeten

Reageer