Wandel samen alleen en blijf verbonden

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Hoe geniet je samen van een mooie wandeling zonder samen te komen? We lieten ons inspireren door de corona-wandelingen van Femma Nerem uit Limburg en dagen jou voor de nieuwe opdracht van #weblijvenverbonden uit om ook een mooie wandeling onder de lentezon te maken. Alleen, maar toch ook samen

Hoe wandel je alleen én samen? Femma Nerem vond het antwoord door elke dinsdag apart te wandelen. Op de dag waarop ze normaal samen een staptocht maken, trekt nu iedereen er apart op uit. Iedereen maakt afzonderlijk in de eigen omgeving een mooie wandeling. Er is verbondenheid omdat alle stappen bij elkaar op wordt geteld en iedereen bijdraagt aan de grote Femma-wandeling.

Bij deze nieuwe opdracht van #weblijvenverbonden dagen we jou dus uit om in jouw omgeving een mooie wandeling te maken en daarvan iets met ons te delen: het aantal stappen, een mooie foto of filmpje, jouw overpeinzing of jouw gevoel bij de wandeling. Het maakt niet uit. Deel, wissel uit en blijf verbonden.

 

 

 

Vragen, opmerkingen of leuke ideetjes met betrekking tot #weblijvenverbonden mag je altijd kwijt bij Ilse via ilse.germonpre@femma.

 

Reageer