Waar wil jij naartoe in 2020?

{$items.title}

Misschien is een Femmareis wel een idee. Momenteel zijn wij druk in de weer met het programma voor 2020. Nog niet alle data zijn definitief en voor sommige reizen is voorlopig alleen de periode bekend. Maar één ding is zeker: de lijst met 25 bestemmingen is een pareltje!

Femma Vrouwenreizen biedt een ruime keuze op alle vlakken, voor ieder wat wils, zeg maar. We gaan stappen, fietsen (en varen), gaan zin zoeken, genieten, cultuur en natuur ontdekken … Voor een paar dagen, een weekend of een langere periode … We blijven in eigen land – stappen de GR5A kustroute, fietsen in Wallonië, ontdekken Mechelen en Brussel – en trekken naar onze buurlanden. Maar we zoeken het evengoed ver weg.

Een voorproevertje

  • Een vaar- en fietsvakantie in Nederland
  • Hongarije en het Balatonmeer
  • Valencia (Spanje)
  • Puglia, in de hak van Italië
  • Washington en Philadelphia

De volledige lijst vind je hier.

Bezoekers van het reiscafé

hebben een streepje voor. Kwam je naar het Reiscafé in februari, en zette jij je naam op de lijst van de reis/reizen van jouw keuze? Dan krijg jij als eerste de volledige infofiche toegestuurd zodra de reis ‘boekbaar’ is en kun jij je als eerste inschrijven.

Was je niet aanwezig op het Reiscafé, hou dan zeker de website in het oog, waar de reizen 2020 één na één online verschijnen, met o.a. een link om in te schrijven. 

Wij hopen jou op één van onze reizen te verwelkomen. De unieke sfeer van Femma Vrouwenreizen geeft elke bestemming net dat tikkeltje meer. En maakt van een geweldige reis een reis om nooit te vergeten.

Voor meer info en reservering: 02 246 51 15 of vrouwenreizen@femma.be

Reacties

Gina Vanhuyse schreef

Graag de reisbestemmingen

Maes mimi schreef

Zou het leuk vinden de reisbestemmingen te weten

Veerle Vlasselaer schreef

De reisbestemmingen voor 2020 staan al gedeeltelijk op onze website. In het magazine van september staan ze allemaal.

Maar een volgende keer moet je beslist eens naar het reiscafé komen (februari) dan krijg je altijd een kijk op het nieuwe reisaanbod. Een aanrader hoor!

Monique Pensaert schreef

Waarom vind ik nergens de kostprijs van de reizen?

Reageer