Voorleesboekjes voor vluchtelingen

{$items.title}

Naar aanleiding van onze speciale nieuwsbrief rond vluchtelingen ontvingen we een bijzonder bericht van Chris, fan en Femmalid. Chris vertelt ons dat ze zeer begaan is met het lot van de vluchtelingen in ons land en wil iets speciaal doen om steun te bieden. Chris is coördinator van het bedrijfje Nik Nak en auteur van vele mooie tweetalige voorleesboekjes voor kinderen. In de reeks zijn ook Nederlands-Arabische voorleesboekjes verschenen en die wil ze heel graag schenken aan de Syrische kinderen die in ons land zijn aangekomen.

Zou het niet geweldig zijn als Chris een oplage Nik Nak boekjes zou kunnen laten drukken om uit te delen aan de Syrische kinderen en hun ouders? Zodat ze zich weer even kunnen ontspannen, een warm gezinsmoment beleven?

Hoeveel boekjes? Dat hangt af van het geld dat Chris kan inzamelen om de druk te betalen. Hoe meer mensen een kleine bijdrage geven hoe meer boekjes… Chris durft dromen en gelooft dat Femmaleden begaan zijn met kinderen, net als zij.

Als je dit idee wil steunen, is dit het rekeningnummer: IBAN BE24973018954238 - BIC ARSPBE22. Zet als referentie 'Syrische kinderen' + je e-mailadres.

Chris houdt je op de hoogte! En als je deze vraag in je eigen netwerk verspreidt, is de kans nog groter dat het opzet zal slagen.

Bijkomende info over de VZW Nik Nak
http://nik-nak.eu
Facebook

Of wil je Chris contacteren? Dat kan op het e-mailadres chris_sterkens@hotmail.com

Reageer