Stap jij samen met Femma mee in De Grote Parade?

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Femma stapt op zondag 29 maart mee in de Grote Parade van Hart Boven Hard te Brussel. Hart boven Hard is een burgerinitiatief dat individuen en organisaties – ook Femma – verenigt die zich zorgen maken over het (besparings)beleid van de Vlaamse en federale regering. Hart Boven Hard droomt, net als Femma, van een solidaire, rechtvaardige en duurzame samenleving.

De Grote Parade belooft een kleurrijke optocht te worden dwars door Brussel. Tijdens de Grote Parade worden 10 hartenwensen voor een betere samenleving naar voren gebracht:   Samen rijk!   Eerlijke belastingen!   Sterk jong en oud!   Stop armoede!   Werkbaar werk!   Leefbare buurt!   Diversiteit is realiteit!   Eco is logisch!   Wees wereldwijs!   Doe de democratie!

Femma sluit zich aan bij de Hartenwens ‘Werkbaar werk’. Omdat we ijveren voor een economie ten dienste van de mensen. Omdat we ijveren voor een samenleving waar het welzijn van mensen centraal staat en niet enkel de materiele welvaart. Omdat we ijveren voor een kwaliteitsvolle combinatie van arbeid en zorg. Omdat onbetaalde arbeid (zorg, vrijwilligerswerk, …) meer waardering en tijd verdient.

 

Wat kan jij doen?

  • Kom op 29 maart naar de Grote Parade te Brussel: start om 13u aan het Station Brussel Noord en einde omstreeks 16u met een concert in de buurt van Het Sint-Katelijneplein
  • Sluit je samen met andere leden van Femma aan bij de hartenwens ‘Werkbaar werk’.
  • Elke hartenwens heeft een eigen kleur. Voor de hartenwens ‘Werkbaar werk’ is dat de kleur paars: trek je paarse kledij aan, schmink je gezicht paars, of breng paarse attributen mee.
  • Laat je stem horen! Kom met een groepje en ga creatief aan de slag. Beeld je droom voor een betere toekomst uit met voorwerpen of slogans. We geven al een voorzetje: ‘Tijd > geld’, ‘Welzijn boven welvaart’, ‘Ode aan de onbetaalde arbeid’…
  • Zoek partners! Mobiliseer familie, vrienden, buren en andere organisaties uit je buurt om er samen een gezellige dag van te maken.
  • Laat Femma weten of en met hoeveel je aanwezig zal zijn. Stuur daarvoor een mailtje naar joke.callens@femma.be

Hoe meer mensen aanwezig, hoe krachtiger ons signaal. Kom samen met ons op straat en toon dat er wel een alternatief is! Tot 29 maart!

Reacties

Sofie Verspeeten schreef

Ik zal erbij zijn met mijn hele gezin: man en twee jonge dochtertjes.

Reageer