Save the date: Interactief webinar ‘zelfzorg is meer dan met een bruisbal in bad’

{$items.title}

Interactief webinar ‘zelfzorg is meer dan met een bruisbal in bad’  op woensdag 13 okt 2021 - 20:00 tot 21:30

In het najaar serveren we jullie opnieuw webinars van Hade Wouters. We gaan heel interactief aan de slag, met een maximum van 30 deelnemers.  Wil je er ook bij zijn? Hou onze website in de gaten!

Goed voor jezelf zorgen, voelt dat voor jou ook vaak als het zoveelste puntje op een eindeloze to do lijst?
Verdwaal jij op social media ook wel eens in de veelheid van selfcare-tips, - tricks en productjes?
Als je moe en uitgeput bent, moet je maar meer aan zelfzorg doen, is de boodschap die we vaak krijgen. Door deze verantwoordelijkheid bij het individu te leggen, worden bepaalde maatschappelijk schadelijke structuren niet in vraag gesteld of en zeker niet beëindigd.

En wij vrouwen? Wij proberen het. Onder het mom van 'zelfzorg' trakteren we ons op een gebakje, drinken we een glas wijn, schrijven we ons in voor de yoga of volgen we die cursus om meer regie te nemen over onze tijd en alle ballen beter in de lucht te houden. Maar is dat dan echt zelfzorg? Werkt dat op lange termijn? En willen we ons eigenlijk wel blijven behelpen op deze manier?

In het webinar hebben we het over wat zelfzorg wél en niet is. We kijken naar onze eigen gedrag en gaan erover in gesprek met elkaar in kleine groepjes. Door ons eigen verhaal te vertellen én te luisteren naar anderen, krijgen we immers meer inzicht, maar ontwikkelen we ook mildheid voor de ander en onszelf. We onderzoeken hoe het op dit moment met ons gaat én wat we de komende tijd precies nodig hebben.

Schrijf je hier in

Reageer