Persoonlijke Vorming voor de Femma Vrijwilliger: Het creatieve dagboek 21 september 2017

De maand september en de eerste schooldag komt sitlaan dichterbij, ook voor haar vrijwilligers heeft Femma een mooi vormingsaanbod in petto. Lees je even mee?

Het creatieve dagboek

Ook jij hebt vast wel eens het gevoel jezelf voorbij te lopen en geen richting meer te kunnen geven aan het leven. Een dagboek bijhouden is dan een ideale manier om een pauze in te lassen in de dagelijkse hectiek en opnieuw contact te maken met jezelf.
In de vorming 'Het creatieve dagboek' verwerk je tekeningen en collages, en verrijk je daardoor het werken met woorden. Het laat zien hoe je opnieuw verbinding maakt me je creatieve bron; je schuift je innerlijke criticus opzij en leert vertrouwen op dat wat spontaan in je opwelt.
De techniek van 'Het creatieve dagboek' is gericht op zelfexpressie en persoonlijke groei. Het stimuleert introspectie, exploratie en ontspanning, met volop aandacht voor speelsheid, dynamiek en plezier.
Het werken in woord en beeld vraagt geen specifieke 'artistieke' vaardigheden, enkel het verlangen innerlijk tot bloei te komen en de bereidheid jezelf beter te leren kennen.

Lesgever: Sarah Timmermans, auteur van het gelijknamige boek.

Deze vorming gaat door op donderdag 21 september 2017 van 19 tot 22u in Antwerpen, vormingscentrum PRH, Otto Veniusstraat 15.
Meer info en inschrijven: http://www.femma.be/nl/persoonlijke-vorming/creatief-dagboek; of neem contact op met Rita De Roeck via mail: rita.deroeck@femma.be, of gsm: 0495 252469.

De vrijwilligersschool "Femma voor jou" heeft nog andere top-modules die plaatsvinden in het najaar van 2017. Wil je er graag bij zijn? Meer info en inschrijven via deze link.

 

Reageer