Op de schoot van Stan voor Samana

Hoorde je al over het ‘Forum van de patiënt en de mantelzorger’ dat Samana organiseert? Een schitterend programma is uitgewerkt voor zaterdag 29 september in het prachtige Elizabethcenter te Antwerpen. Op diezelfde dag organiseert Samana ook een benefietconcert met niemand minder dan Stan van Samang die een intiem optreden komt geven in de Koningin Elizabethzaal. Speciaal voor oa Femma is er een ‘Ladies Night Out’ concept uitgewerkt waarbij men zowel gratis toegangstickets, alsook een ‘Meet & Greet met Stan’ kan winnen.

Welkom op het Forum van de patiënt en de mantelzorger!

Iedereen kent wel iemand die een chronische ziekte heeft of die voor hen zorgt, niet? Speciaal voor hen organiseert Samana het ‘Forum van de patiënt en de mantelzorger’ op zaterdag 29 september. Een dag vol interactieve workshops, boeiende TED-talks, sterke getuigenissen zoals ondermeer van Wouter Deprez (als mantelzorger), Saartje Vandendriessche en heel wat andere klinkende namen.
Deel het nu en schrijf je in met de GRATIS toegangscode #f18-femma!
Meer info: www.samana.be/forum

Ladies Night Out with Stan!

Op zaterdag 29 september nodigt Stan Van Samang alles ladies uit voor een intiem optreden in de Koningin Elizabethzaal te Antwerpen, en dit ten voordele van Samana. Mis het niet en maak kans op een unieke ‘Meet & Greet with Stan’ voor het optreden.
Deel het nu en schrijf je in via www.samana.be/ladies-night-out-with-stan. Gebruik de unieke Femma PROMOCODE #stan-femma om kans te maken op gratis tickets en de Meet & Greet met Stan.

Tot dan!

Reageer