Oh oktober: Kelly's favorieten!

{$items.title}
Ach, oktober. Als er een ding is dat ik de afgelopen jaren van je heb geleerd, dan is het dat ik met je mee moet gaan, in plaats van tegen te werken. Dat ik mezelf zo diep moet onderdompelen in herfstwandelingen gevolgd door stomend hete pompoensoep en geurkaarsen moet aansteken tot al mijn poriën doordrongen zijn van de gezelligheid, en dat het dan beter gaat.
 
 
Vanaf deze maand mag ik telkens mijn favorieten van de maand delen op deze fijne blog, en geen beter moment om daarmee te beginnen dan oktober.


Favoriete bezigheid: herfstplannen maken. Aan het begin van elk seizoen liggen zoveel beloftes, van fijne boswandelingen en gezellige etentjes met vrienden en bezoeken aan de kinderboerderij. Ik geniet van het opstellen van het herfstlijstje, los van het feit of ik erin slaag om alle activiteiten daadwerkelijk tussen de regenbuien in te proppen.

Favoriete beloning na een regenbui: een pumpkin spiced latte van bij Starbucks. Duur, en decadent, maar de stevigste en vast ook meest calorierijke hug in a cup die er te krijgen is.

Favoriete aankoop: een nieuwe telefoon, met een ronduit fantastische nieuwe camera. Perfect om het meest fotogenieke seizoen van allemaal mee vast te leggen.

Favoriete serie: dankzij de introductie van Netflix in mijn huishouden helemaal hooked aan Orange is the New Black.

Favoriete tv-programma: met bijzonder veel voorsprong "Alleen Elvis Blijft Bestaan". Omdat Thomas Vanderveken de beste interviewer is die ik in jaren heb mogen aanschouwen, en dit programma zoete koek is voor een rustige vrijdagavond onder een dekentje.

Favoriete documentaire: ook al op Netflix, The September Issue over Vogue en Anna Wintour. Erg graag en met nog grotere ogen dan anders naar gekeken.

Favoriete boek: ik heb hem nog niet helemaal uit omdat ik de gedachte dat ik hem weer moet afgeven niet goed kan verdragen, maar Us van David Nicholls is een waar feest voor iedereen die graag leest.

Favoriete album: Rumours van Fleetwood Mac blijkt perfect voor elk seizoen.

Favoriete gerecht: alles waar je een comfort food stempel op kunt zetten. Stoemp met een zachtgekookt eitje komt behoorlijk hard in de buurt van snel, herfstig, veggie en perfect.

Op mijn wishlist: "Liefde, een onmogelijk verlangen" van Dirk De Wachter wil ik lezen, net als het boek van Lena Dunham. En hoewel ik mezelf heb beloofd dat ik geen nieuwe schoenen nodig heb ben ik toch nog altijd zoekende naar de perfecte herfstlaarzen. En oke, ook nog een trui die "aumagad het is zo heerlijk herfst!" schreeuwt.

Zin om mee te doen? Neem dan deze lijst over op je eigen blog en deel de link in de comments.
Tip: Volg Kelly via haar blog: www.talesfromthecrib.be

Reacties

Miss Fabuleus schreef

Ik maak telkens op het einde van de maand een roundup. Oktober ben ik nog volop aan het ontdekken, maar hoe het me in september vergaan is, kan je wel al lezen: http://www.missfabuleus.be/2014/10/hoe-zat-het-in-september.html

Sofie Verspeeten schreef

Kelly, je hebt gelijk: ik hou ook van herfstplannen maken. En deze keer, ga ik ze ook uitvoeren :-)

Lobke schreef

Kim schreef

Onze favorieten van oktober kan je hier vinden: http://www.kristofenkim.be/4/oktober/

Leuk initiatief!

Reageer