Meer kleur en geluk op het Theaterplein in Antwerpen

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

De manager van het Ibishotel vond de boom op zijn terras maar troosteloos en klopte bij Femma aan.  Want bij Femma vind je heel wat creatieve vrouwen die zo’n boom zeker kunnen opfleuren!
Cil geeft graag een beetje toelichting bij het project:

Uiteraard zijn we geen decoratiefirma maar een vrouwenorganisatie die vrouwen samen brengt om leuke dingen te doen.  We dromen en  ijveren ervoor om ook in Antwerpen kern  stad terug een groep op te richten waar vrouwen die in Antwerpen leven en wonen, elkaar kunnen ontmoeten om samen leuke dingen te doen.
Dus dit was een unieke kans om weer zichtbaar te worden in de stad en om samen met Femma-vrijwilligers aan dit project te werken. We vroegen aan onze groepen om mee te werken en er werd spontaan op gereageerd en sommige groepen hadden ook nog stukken van vroegere acties waar we werkten met wild breiacties.
We brachten samen een leuke, creatieve dag door op het terras van het hotel en spraken bezoekers van de vreemdelingenmarkt aan om hen een fijne dag te wensen.
Uiteraard wilden we Femma op dat moment ook tonen aan de buurt in de hoop dat er bij vrouwen de interesse werd gewekt om samen ook groep te vormen.
Want de samenleving heeft nood aan meer tijd voor kleur en geluk. Door de boom met onze groep te kleuren toonden we dat symbolisch aan de buurt.
Het was dus een mooie en unieke samenwerking waar beide partners - Ibis en Femma - elkaar vonden en kregen wat zij wensten.

Meer tijd en geluk

De samenleving heeft nood aan meer tijd voor geluk en geloof in een harmonieus, divers samen leven en daar gaat en staat Femma voor.
Femma wil vrouwen samen brengen om elkaar te ontmoeten en samen leuke dingen te ondernemen.
Maar Femma is meer dan dat. Femma wil dat elke vrouw zich kan ontplooien hier of waar ook ter wereld.
Rechtvaardigheid en solidariteit zijn de kernwaarden en woorden voor Femma.
Een gekleurde samenleving waar tijd is voor zorg voor elkaar. Een kwaliteitsvol leven waar vrouwen en mannen betaalde arbeid kunnen combineren met zorg voor hun gezin, hun buurt, zichzelf.
Een samenleving die gelooft in de rijkdom en kracht van de verscheidenheid.
Femma wil dat je dingen kan ondernemen waarvan je droomt, de momenten kan beleven waar je naar verlangt en je tijd kan indelen zoals jij dat wilt.
Dromen kunnen werkelijkheid worden als je erin gelooft en er ten volle voor gaat.  En dat is wat Femma doet.

Vind jij het ook belangrijk dat betaalde arbeid evenwichtig verdeeld wordt en de combineren is met zorg? Geloof jij ook in de rijkdom van verscheidenheid? Wil jij ook graag vrouwen ontmoeten en samen leuke dingen doen in Antwerpen stad of waar dan ook?

Neem contact op en we bekijken samen wat mogelijk is.
Femma.antwerpen@femma.be
Facebook

 

Reageer