Loop jij dit jaar 'de 20 km door Brussel' voor #cleanekleren?

<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Klaar voor de gezelligste en meest solidaire wedstrijd van het jaar? Zin om aan te sluiten bij een fantastisch team? Schrijf snel zondag 19 mei 2019 in je agenda. Smeer je kuiten in, trek je loopschoenen aan en maak je klaar voor een knaller van een dag. Inschrijven kan via onderstaande link.

Een boel voordelen

Van lopen word je fit, da’s alvast voordeel nummer één. Maar er is meer. In ruil voor jouw gesponsorde kilometers verlossen wij jou van alle stress. Het enige wat jij moet doen is afzakken naar Brussel. En 20 km lopen natuurlijk.

Als loper voor Wereldsolidariteit kan je rekenen op:

 • een onthaal vlakbij de start, (nieuwe locatie 2019: gemeenschapscentrum 'De Maalbeek', vlakbij het Jubelpark)
 • je rugnummer,
 • een clean T-shirt (aan de lopers die eerder met ons meeliepen vragen we om het shirt dat ze toen kregen te hergebruiken),
 • een bewaakte bewaarplaats voor je spullen,
 • bevoorrading onderweg,
 • een nette douche,
 • en een broodje achteraf.

Wij kijken ernaar uit om er voor jou een topdag van te maken.

Hergebruik

Dat we jou graag in de watten leggen is duidelijk. Maar, we willen ook onze ecologische voetafdruk beperken. We kiezen daarom resoluut voor zo veel mogelijk hergebruik. En jij kan ons daarbij helpen. Liep jij de voorbije jaren met ons mee? Breng dan het shirt dat je toen kreeg mee om te lopen. In ruil verwennen wij jou met een gratis drankje!

Schrijf nu in!

 1. Klik op deze link voor je officiële registratie.
 2. Betaal het deelnamegeld van 30 euro op het NIEUWE rekeningnummer van Wereldsolidariteit: BE03 8939 4408 3584 - Haachtsesteenweg 579, 1030 Brussel.
  Graag als mededeling vermelden: inschrijving 20 km 2019 + jouw voornaam + naam

Deelnemen kost 30 euro.

Dit bedrag omvat het officiële inschrijvingsgeld van 25 euro en 5 euro voor de omkadering.
(= onthaal, bewaakte opbergruimte, broodje, douches, bevoorrading, T-shirt voor nieuwe deelnemers.)
Lopers die vorig jaar 150 euro of meer inzamelden en daarvoor een mail van ons ontvingen, mogen stap 2 uiteraard overslaan.

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van je deelnamegeld op bovenvermeld rekeningnummer.

Sponsorgeld

Daarnaast vragen we jou om minimaal 25 euro sponsorgeld in te zamelen. Kleine incentive: lopers die 150 euro inzamelen betalen volgend jaar geen deelnamegeld. Ga jij de uitdaging aan?

Wij sporten voor #cleanekleren

Vorig jaar zamelden onze lopers samen 12.868,53 euro in voor #cleankleren. We zijn hen ongelofelijk dankbaar voor die fantastische inspanning!

En we blijven sporten voor #cleanekleren. Want dat is meer dan ooit nodig. Honderdduizenden kledingarbeidsters maken de kleren die wij dragen, en ze werken als slaven. Ze verdienen een hongerloon en zwoegen in hete, gammele, onveilige fabrieken. Wereldsolidariteit strijdt voor betere arbeidsomstandigheden en veilige fabrieken, en met jouw sponsorgeld steun je ons daarbij. Zij geven alles voor onze kleren. Wij geven alles voor #cleanekleren!

Lees hier waarom lopen voor #cleanekleren ook in 2019 zo belangrijk blijft.

Ook je sponsors leggen we in de watten

Ook je sponsors gaan niet met lege handen naar huis.
Voor hun gift vanaf 40 euro ontvangen ze een fiscaal attest dat recht geeft op belastingvermindering. Sponsors kunnen hun gift overmaken op onze giftenrekening Wereldsolidariteit BE03 8939 4408 3584, met vermelding: 'Sponsoring 20 km + naam loper'.

Je kan natuurlijk ook cash sponsorgeld inzamelen. Gebruik daarvoor ons handig formulier.

Om het inzamelen van sponsorgeld nog makkelijker te maken kan je ook een online profiel opmaken via https://wereldsolidariteit.dono.be.

Meer info

Katrien Liebaut - katrien.liebaut@wsm.be - 02 / 246 36 79

Reageer