Laat mensen schitteren

Om de sector van het sociaal-cultureel volwassenenwerk meer zichtbaarheid te geven, startte Socius drie jaar geleden de Laat Mensen Schitteren-campagne.
Vanaf 23 september kan je op één - en dit gedurende een ganse week - de Laat Mensen Schitteren-televisiespot zien. De spot zal kijkers ertoe aanzetten om een bezoek te brengen aan de website laatmensenschitteren.be, een site die een rijk en helder overzicht biedt van het sociaal-cultureel werk in Vlaanderen en Brussel, ook dat van Femma.

Voor de opnames van de spot nodigde Socius een heleboel mensen uit het sociaal-cultureel volwassenenwerk uit om op te treden als figurant. Wat men er niet bij vertelde, was dat ze hen met een verborgen camera stonden op te wachten. En wat er dan gebeurt, kan je dus vanaf maandag 23 september zien op één.

Ondersteun de campagne en schitter mee
Laatmensenschitteren.be verzamelt de vele activiteiten, campagnes, evenementen ... die door erkende sociaal-culturele volwassenenorganisaties op touw worden gezet. De site biedt dus ook jouw Femmagroep een uitgelezen kans om in het voetlicht te treden. Profiteer maximaal van alle aandacht en zorg ervoor dat jouw Femmagroep in september - en ook daarna - aanwezig is op laatmensenschitteren.be.
En dat kan op heel eenvoudige wijze. Berichten plaatsen doe je immers met één muisklik via de knop 'Plaats een bericht' die je op de site vindt.

Wil je de spot zeker niet missen?
Zit je niet graag nodeloos voor de buis? Hier vind je het uitzendschema waarop de Laat Mensen Schitteren-spot op televisie zal verschijnen.

Meer weten?
Contacteer Max Frans (tel.: 02 215 27 08) voor meer informatie.

Reageer