Knotsgekke brei- en haakdagen in Nederland!

Het creatieve voorjaar begint op Knit&Knot!

Ben jij ook steeds op zoek naar nieuwigheden in het creatieve landschap? Het wordt steeds moeilijker, niets nieuws onder de zon hoor ik je zeggen, en toch!  Ik vind het in elk geval super om met een paar vriendinnen op beursbezoek te gaan. Je loopt er vrij rond, in een hal vol creativiteit, je schiet hier en daar een fotootje alsof je daarmee de finesse van de dingen gestolen hebt en probeert alle leuke info te onthouden. Moe maar tevreden keer je naar huis met een hoofd vol leuke ideeën en een tas vol nieuwe projecten, of die tegen de volgende editie al uitgewerkt zijn is een ander paar mouwen, maar het is zo’n deugddoend moment!  

Ik geef eerlijk toe dat het er in Nederland anders aan toe gaat dan bij ons! De bezoekers zijn er rustiger, de standhouders gewilliger, de producten prijselijker… alhoewel…, het restaurantje gezelliger, de uitleg gemakkelijker, het taaltje sappiger…. Kortom, ik ben niet te houden! Ik ben zeker van de partij!

Op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart vormt de Koepelhal in Tilburg het decor van de vrolijke en inspirerende voorjaarseditie van Knit&Knot, de brei- en haakdagen van Zuid-Nederland.

Met het extra thema ‘cultuur en creativiteit’ krijg je er handwerktechnieken uit diverse culturen te zien en kan je aanschuiven aan de grote tafels om deel te nemen en je creativiteit met anderen te delen.
Volg masterclasses, workshops, demonstraties, bloggers en vloggers. Laat je inspireren en leg je voorraad breigaren in om een hele zomer lang te genieten van je favoriete hobby!

Meer info vind je op www.knitenknot.nl

Wie weet komen we er elkaar tegen!
Doei!

Reageer