Hoe maken we van seizoensgebonden en lokaal eten de makkelijkste keuze voor jou?

{$items.title}

We hebben een missie. We willen graag alle Leuvenaars (En bij uitbreiding eigenlijk iedereen) het zo gemakkelijk mogelijk maken om te kiezen voor seizoensgebonden en lokaal eten. Op donderdag 25 oktober organiseren Femma en Ik ben meer dan mijn kassaticket een atelier en werken we in de Maekerij  concrete ideeën uit. 


Ik ben meer dan mijn kassaticket is een beweging van consumenten en burgers die van duurzame voeding in de supermarkt de gewoonste zaak van de wereld wil maken. Laten we wel wezen. Aan jouw goede wil ligt het niet. Je wilt koken met ingrediënten uit de buurt en je wilt het liefst zo min mogelijk wegwerpplastic er omheen. Maar de supermarkten en restaurants van om de hoek maken het je niet altijd even gemakkelijk.

In dit Ik ben meer dan mijn kassaticket Atelier gaan we aan de slag om concrete ideeën uit te werken. Oplossingen die starten bij onze buurtsupermarkt, het restaurant om de hoek, de lokale boer… en bij jou.

Kom je ook?

Meer info vind je op de website van de Maekerij

Reacties

Elly Jeurissen schreef

De juiste datum is 25 april 2019.

Prima initiatief, helaas ben ik verhinderd

Reageer