Het creatieve dagboek: knoeien mag!

{$items.title}

Elke dag opstaan, je aankleden, eventueel de kinderen klaarstomen voor school, onderweg zijn, file trotseren, vergaderen, werken, uren achter de computer zitten, naar huis rijden, eventueel boodschappen doen, vermoeid aan het avondeten beginnen, het huishouden doen, voor de televisie ploffen om je verstand op nul te zetten want de werkdag is al te veel geweest, opruimen, afwassen, kidneren in bed stoppen, de was, de plas...elke dag opnieuw. Heb jij ook soms nood aan kalmte? Aan een grote pauzeknop? Aan tijd voor jezelf?
www.sarahtimmermans.com

'Het Creatieve Dagboek' is zo'n pauzeknop, een gezonde portie me-time. Het boek staat vol tips hoe tekeningen, collages, woorden, mixed media,... je kunnen helpen om aan de ratrace te ontsnappen en even tijd voor jezelf te vinden. Via verschillende expressie-poorten leer je een stem te geven aan wat er in je leeft.

Mensen vertellen mij dat ze dankzij het creatieve dagboek zelfzekerder zijn geworden. Meer vertrouwen hebben in zichzelf. het feit dat je in je dagboek mag knoeien, niet perfect hoeft te zijn en je daar goed bij voelt, ga je doortrekken in je dagelijkse leven.
www.sarahtimmermans.com

De eenvoudige en speelse technieken uit het boek helpen je de dingen ongehinderd uit jezelf te laten komen. Je kritische rechterhersenhelft wordt even schaakmat gezet en je creatieve linkerhersenhelft krijgt extra ruimte. De hersenhelft die goed is in loslaten, werken met beelden, spontaan leven,... Net wat je kunt gebruiken na een drukke dag! 

Hier alvast een interessant smaakmakertje voor het boek.
Femmaleden die het boek graag willen aankopen, mogen zeker de kortingscode niet vergeten die op pagina 10 in het Femmamagazine van maart staat!

Workshop 'Het creatieve dagboek' voor vrijwilligers

Ben je geregistreerd vrijwilliger bij Femma? Neem je m.a.w. taken op in jouw plaatselijke Femmagroep en registreerden de kernleden van jouw groep jou als vrijwilliger? Dan heeft Femma een bijzonder aanbod voor jou!

Speciaal voor haar vrijwilligers organiseert Femma een workshop 'Het creatieve dagboek: jouw persoonlijke portie me-time' waar je kennis kan maken met het boek en de auteur Sarah Timmermans. Sarah leert je er de basistechnieken aan en laat je proeven van wat het creatieve dagboek voor jou kan betekenen. Meer info en inschrijven kan op deze pagina.

Bron afbeelding 1: www.inwoordenbeeld.be
Bron afbeelding hersenhelften

Reacties

ELLEN schreef

Bericht aan Sarah! Dag Sarah blij voor jou dat je via Femma je creatieve 'dagboek'ei kwijt kan :-). Succes! Warme groetjes van Ellen

Reageer