Heel leuk om eens met de bomma op vakantie te gaan

{$items.title}

Ben je wel eens op vakantie geweest met drie verschillende generaties? Onze reis naar Egypte is er voor tieners, mama’s én oma’s. De mensen die al eens meegingen, zijn alvast razend enthousiast.

Enio (14) ging met z’n bomma mee op reis ‘Ik vond de reis zeer leuk omdat ik eens niet met mijn ouders op vakantie was, maar met mijn bomma. Ik zou het graag nog eens doen. Het liefst met dezelfde groep omdat die de max was. Ik heb verder veel bijgeleerd over
de cultuur en geschiedenis van Egypte.’

Anne (70): ‘Samen op reis met mama’s, oma’s en kids was voor mij een unieke reisbeleving. Het overtrof mijn verwachtingen. De zorg van reisbegeleidster Veerle, de kennis van reisgids Magdy en het comfort en de luxe van de hotels waarin we verbleven, waren heel fijn.’

Doris (72): ‘We kregen Egypte voor beginners aangeboden, wat precies het goede programma was voor onze meereizende jongeren. De gids was bijzonder goed op de hoogte van manier te vertellen die interessant was voor de jongeren.  Bij het bezoek aan het Nubische dorp en de middelbare school voelde ik mij wat minder goed. Het was aan de ene kant zeer leerrijk voor de jongeren die meereisden. Zo konden ze hun luxe (school)situatie ermee vergelijken, maar zelf vond ik het heel gênant om te zien hoe de Nubiërs in Egypte als tweederangsburgers worden behandeld.’

Milene (59): ‘Het was een hele mooie mix van ontspanning en leerrijke zaken. Ik ben heel blij dat we zijn mee geweest. Ook heel fijn dat een groep met zo’n verschillende samenstelling
zo hecht is geworden. Dat heeft Veerle mede mogelijk gemaakt.’

Lijkt het jou ook wat om samen met jouw tiener(klein)kind mee naar Egypte te gaan?

Egypte Compleet is een speciale editie voor mama’s, oma’s en tieners van 10 tot 18 jaar met compleet vernieuwd programma.
We zoeken samen naar de wortels van onze westerse cultuur en gaan op ontdekking in de Rode zee.
Wat we je garanderen:

  • dé gelegenheid om samen met je kinderen kennis te
  • maken met een cultuur uit de oudheid, de natuur en de mensen
  • een veilige reis
  • een ontspannen sfeer
  • een fijne groepsbeleving
  • een zeer goede Nederlandstalige gids
  • een boeiende, andere manier van samenreizen met je (klein)kinderen
  • een onvergetelijke vakantie

Meer informatie

Reageer