#wijblijvenverbonden - ook als groepsbegeleider

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Samenkomen kan nog steeds niet. Toch blijven de groepsbegeleiders van Femma paraat en houden we contact met de Femmagroepen. 'Live' aanwezig zijn kan dan wel niet,  maar gelukkig is er de telefoon om elkaar even te horen. 

Onze groepsbegeleiders (dat zijn:  Anneke, Christa, Cil, Els, Fadma, Hilde, Ilse, Kathleen, Kiki, Kristel, Loes, Lydia, Marleen, Meriem, R'Himo, Riet, Rita, Saidjah, Silke en Viviane) blijven telefonisch en online verbonden met onze vrijwilligers.  We steken hen een hart onder de riem waar nodig.  En spreken onze waardering uit voor het warme engagement naar de lokale gemeenschap. 

Tijdens zo'n gesprek wordt er gepolst naar hoe het met de vrijwilligers en de groep gaat, of het lukt om  activiteiten te annuleren of te verschuiven. Vrijwilligers vertellen vaak over prachtige voorbeelden van hoe mooi een engagement in een Femmagroep is, zeker in deze onzekere tijden. 

De gesprekjes zijn hartverwarmende pareltjes.  Vrijwilligers kunnen hun hart even luchten en hun bekommernissen delen.  En telkens weer valt het op hoe sterk het zorgen in het DNA van onze vrijwilligers verweven zit. 

Ook komende weken en maanden blijven de groepsbegeleiders paraat om verdere ondersteuning te bieden.  We volgen mee op hoe de Femmagroepen kunnen evolueren naar "het nieuwe normaal" en inspireren vrijwilligers bij het invullen van activiteiten wanneer echt samenkomen weer kan.

Ondertussen zorgen onze vrijwilligers op een heel oprechte en spontane manier voor de ander, voor hun familie, collega-vrijwilligers, de leden en de ruimere gemeenschap. Hét bewijs van hoe warm een samenleving is dankzij het vrijwillig engagement van onze duizenden dames met een gouden hart. 

Hoedje af!

Reageer