Gastblog Kelly: Oh februari!

{$items.title}

Ondanks het feit dat het in februari nog meedogenloos kan sneeuwen krijg ik toch het gevoel dat de lente lichtjes in de lucht begint te hangen.

Favoriete bezigheid:  zotte soldekes doen. Ik koop meestal maar weinig tijdens het jaar, maar in de solden vind ik het geweldig om de kleerkast van mijn zoon te vullen aan min zeventig procent.  Ik heb een paar keer een serieuze slag geslagen, en heb de smaak zo hard te pakken dat ik mezelf erop betrapte de data van tweedehandsbeurzen in de buurt te zitten opzoeken.  Het gaat wel weer over.

Favoriete feestje: carnaval! Ik had er niks mee, maar als ik mijn kind in een tijgerpak mag steken komt daar erg snel verandering in.

Favoriete aankoop:  een groen leren jasje voor Dexter, en rode sneakers met witte stippen en een glittertrui voor mij. Ook als je 33 bent mag je er nog bijlopen als een grote glitterende paddenstoel, vind ik.

Favoriete serie: ik woon samen met een Breaking Bad-verslaafde, en hoewel ik niet meekijk sinds het begin moet ik toegeven dat ik toch steeds meer mee ben, vanuit mijn ooghoeken terwijl ik een boek had willen zitten lezen. Wat een reeks.

Favoriete tv-programma: ik hou erg van Heylen en de herkomst, en ik ben stiekem ook wel heel blij dat The Sky is The Limit terug is. En Harry en Olga in het bijzonder.

Favoriete boek:  ik lees zelden enge verhalen, maar toen ik Bird Box een paar keer zag langskomen op Goodreads wist ik dat ik hem op mijn lijstje moest zetten. En dat heb ik me niet beklaagd, behalve misschien op de momenten dat ik zo bang was dat ik halverwege een hoofdstuk moest stoppen met lezen. Sinds ik het uit heb wil ik het aan iedereen cadeau doen, maar wel met een belangrijke boodschap bij: niet lezen als je 's avonds alleen thuis bent.

Favoriete kookboek: aangezien de Dagen zonder Vlees er deze maand weer zitten aan te komen en ik naar jaarlijkse gewoonte probeer mee te doen komt het Meat Free Monday kookboek hier weer steeds vaker uit de kast. Een erg uitgebreid vegetarisch kookboek met leuke gerechten van de familie McCartney. Ik heb hem al een hele tijd, en hij blijft tot bij favorieten behoren.

Favoriete culinaire ontdekking:  water. Klinkt stom, maar deze frisdrankverslaafde voert al een hele tijd zware gevechten om water te leren drinken. Ik heb onlangs een dopper besteld, zo'n ecologische waterfles die ik overal mee naartoe probeer te sleuren, en ik hoop echt dat ik er eindelijk in slaag om alles met bubbels en aspartaam achter me te laten. Ik ben ervan overtuigd dat het beter voor me is en het lukt me elke dag beter, maar het blijft een serieuze uitdaging.

Ook zin om mee te doen? Doe hetzelfde op jouw blog en kleef de link hieronder in de comments.

Meer Kelly? www.talesfromthecrib.be

Reacties

Reageer