Ga jij binnenkort op zoek naar #100littlemaekers in Leuven?

{$items.title}

Ken jij De Maekerij?  In normale tijden biedt deze creatieve plek in de Mechelsestraat in Leuven, wekelijks tal van workshops aan.  De Maekerij brengt mensen samen in netwerken die creatief aan de slag gaan met hun hobby/passie.  En je kan er iets eten of drinken in het eetcafé.

Sinds 19 oktober ligt de werking helaas stil. 

Maar creativiteit laat zich niet intomen.

Eind januari deed De Maekerij via haar nieuwsbrief een oproep om 100 kijkdoosjes te maken. Deze oproep is niet in dovemans oren gevallen en momenteel zijn er 110 maekers aan de slag om zo’n kijkdoosje te voorzien van een creatieve invulling.

Vanaf 17 tot 28 februari 2021 krijgen deze doosjes een plekje voor het raam van de maeker of een handelaar/organisatie in Leuven.


Vanaf dan kunnen jij en alle Leuvenaars op zoek gaan naar de #100littlemaekers van De Maekerij.

De route van de wandel/zoektocht stel je zelf samen met het digitale kaartje waar elke maeker zijn kijkdoosje op registreert.

Tijdens de wandeling zelf kan jij je favoriete kijkdoosje nomineren om zo de maeker aan een mooie creatieve prijs te helpen.

Op deze manier willen we mensen een creatieve invulling geven van hun tijd thuis, verbinden we mensen met elkaar op veilige afstand, geven we het wandelen een extra dimensie.

Volg De Maekerij op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte!

Reacties

Sofie De Braekeleer schreef

Wat een leuk en creatief idee!

Reageer