Femma Meise gaat voor kleur

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

In heel Vlaanderen organiseren Femmagroepen activiteiten uit het nieuwe aanbod. Van handlettering en kabelhaken, tijd voor ontbijt en brunch tot Lindyhop. Op 21 maart stond in Femma Meise de workshop nail-art op het programma. Zij deden daarvoor beroep op de Femma-lesgeefster Ellen Verstrepen. Niet alleen de aanwezigen hadden een leuke avond, ook Ellen heeft genoten.

Zij stuurde ons een korte reactie en een paar sfeerbeelden. 

‘Het pakket was leuk om mee te werken. Veel keuze en degelijk materiaal. De reacties van de dames waren positief, het was een hele fijne avond. Ook complimenten voor de organisatrice Marijke om dit alles in goede banen te leiden.

Ik heb ook via mijn social media kanalen (Facebook, Instagram) met de #femma nog wat promotie gemaakt met deze sfeerbeelden, zodat er hopelijk bij de andere Femmagroepen ook nog veel inschrijvingen volgen.’

Ik ben alvast zeer fier om Femma-lesgever te mogen zijn en doe dit met heel veel plezier! Ik heb zelf ook enorm genoten van de leuke babbels en fijne deelnemers.


Meer info over de workshop nail-art vind je hier.
Wil je deze workshop graag volgen in jouw buurt? Je vindt de geplande activiteiten in je buurt via onze activiteitenzoeker.

Ellen maakte gebruik van het nail-artpakket.
Paketten nailart zijn te verkrijgen via www.the-nailstore.be, onder de rubriek ‘Nailart, Special’. Bij de bestelling voer je de couponcode COPU_FN2017 in voor de Femma-korting. Of stuur een mail naar info@the-nailstore.be. Kostprijs: € 115 met gratis verzending.
(Reservatie 14 dagen voor datum workshop, na ontvangst v.d. betaling wordt het pakket verstuurd.)


 

Reageer