Femma maakt schoon: doe mee!

{$items.title}

Ruim al je keukenkasten op, geef eten dat je niet meer opeet weg en gooi vervallen eten weg!
Plan een hele dag niets, geen moetjes vandaag!

Maak kuis in je spullen met emotionele waarde.
Doe iets leuks om je woning in te richten.

Dit en veel meer leuke uitdagingen, vind je in onze APRIL 30-dagen-challenge Femma maakt schoon!
 


Deze maand staat ons magazine helemaal in het teken van minimaliseren en je leven vereenvoudigen. Versimpelen kan je heel concreet starten in je huis en in je hoofd. Een opgeruimd huis zorgt voor overzicht en ruimte en dus ook voor een lichter hoofd. Femma wil je hier graag bij helpen door je te laten deelnemen aan onze 30-dagen-femmamaaktschoon-challenge! Door elke dag iets te doen, heb je aan het einde van de maand een opgeruimd huis én hoofd. Gebruik de kalender uit ons magazine of druk hem hier af en doe mee onze leuke uitdaging! Deel je ervaringen via sociale media en gebruik daarvoor de #femmamaaktschoon-hashtag. Heb je geen tijd om de kalender exact te volgen? Gebruik hem dan als inspiratiebron en deel zelf in wanneer je wat doet! Succes! 

Reacties

Tine schreef

Heel leuk! Nu het mooier weer wordt, begint het ook bij mij te kriebelen om alles onder handen te nemen! Ik kijk er al naar uit om mijn exemplaar in de bus te krijgen ;)

Gino schreef

Al goed en wel maar ik krijg die kalender niet uitgeprint en kan op de computer de te kleine letters niet lezen...wat nu ?

Karen schreef

Hoi, ik kamp met hetzelfde als Gino. Ik begrijp dat de kalender in het magazine staat, maar ben daar nog niet op geabonneerd. Kan ik me het aprilnummer nog laten toesturen? Ik wil me gerust abonneren hoor, maar zou het wat sneu vinden als ik dit nummer dan niet meer krijg. :-) Of, nog handiger: kunnen jullie de kalender hier als pdf plaatsen?

Karen weer :-) schreef

Ik postte bovenstaand bericht wat te snel en kan het niet meer verwijderen: de afbeelding opslaan en dan afdrukken op een volledige A4 lukt wonderwel. Dus Gino, dat kan je misschien ook even proberen.

Kaat schreef

Ik verloor de moed al na het lezen van dag 1. Daar ben ik al een dag zoet mee, terwijl mijn leven verder niet stilstaat (werk, gezin, ...). Misschien moet ik 1 dagje per "week" doen ? Dan ben ik al meer dan een half jaar bezig ! Maar zeker ook een uitdaging !

Reageer