Een warm deken van verbondenheid

{$items.title}

In ons kersverse magazine kun je lezen over het online creasalon van Femma Aalbeke.  Ondertussen zijn er echter geen 70, maar al meer dan 115 creatieve madammen die deelnemen.  En daar komen nog dagelijks nieuwe deelnemers bij. 

Het fijne initiatief verbindt Femma Wereldvrouwen van over heel Vlaanderen!

Hoe werkt het?

Elke week deelt de initiatiefneemster Valérie een nieuwe steek.  Na 13 weken, en dus 13 steken, heeft iedereen een heel speciaal dekentje.  Valérie zorgt voor een handleiding en geeft ondersteuning waar nodig.  Deelnemers worden lid van een besloten Facebookgroep.  Daar kunnen ze kun creaties laten zien en tips geven en vragen. 

Het enthousiasme van die deelnemers zorgt voor een zalig effect doorheen Femma Wereldvrouwen.  

Zelfs tijdens telefoongesprekken met vrijwilligers komt het aan bod: 

'Heb je al gehoord van het coronadekentje?  Iedere vrijdagochtend spurt ik naar mijn computer om de nieuwe steek te zien!'

Heel Femma Wereldvrouwen haakt en/of geniet mee

Eind december lanceerde Valérie het project in haar eigen groep Femma Aalbeke.  Via de levendige Facebookgroep voor vrijwilligers van Femma Wereldvrouwen maakten vrijwilligers van andere groepen er mee kennis en groeit het bereik snel! 

De reacties zijn hartverwarmend:

Cool om hier aan mee te doen!

Mag ik ook mee doen?

De kracht van samen

De kracht van dit online initiatief zit in de besloten Facebookgroep waarbij mensen met elkaar in contact staan terwijl ze creatief bezig zijn.

Zin om aan te haken en mee te genieten?

Je kan Valérie een berichtje sturen via de Facebookpagina van Femma Aalbeke

Bij Femma Wereldvrouwen zijn we fier op onze ondernemende vrijwilligers en dit hartverwarmende initiatief!  #wijblijvenverbonden in elke situatie!

Reacties

Els Charle schreef

Hé, zo tof ! Mijn regenboogje staat bij de reacties

Verschueren frieda schreef

Ik blijf zelfs in spanning voor de pc zitten op donderdagavond. 4 tot 9 minuten maximum na middernacht zit de mail in je box. Even proberen en dan gerust gaan slapen. Vrijdag is haakdag.

Reageer