Eén bokaal afval per jaar

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: items in <b>/home/femma/apps/production/releases/20190805082358/frontend/cache/compiled_templates/7f6f1d63cd823f409c63dea54b7cfbfb_detail.tpl.php</b> on line <b>99</b><br />
{$items.title}

Kennen jullie Green Evelien al? Ze schittert deze maand op de cover van ons Femma Magazine en vertelt in De Wereld Van hoe zij probeert te leven met minder. En met minder bedoelen we echt met minder, daardoor heeft het gezin van Evelien ook minder afval tot bijna geen afval. In 2013 realiseerde Green Evelien twee afvalzakken. In 2014 was dat nog één afvalzak met haar gezin van vijf personen. Vorig jaar had zij dat gereduceerd tot slechts een halve afvalzak en dit jaar past al haar afval in één bokaal!

Foto: Ellen Van den Bouwhuysen

Van Afvalbesparing naar Zero Waste
Op haar blog deelt zij praktische tips met haar lezers. Want iedere keer zoekt ze weer een nieuwe uitdaging om zo nog minder afval te realiseren. Van Afvalbesparing naar Zero Waste!

Eco-lifestyle
Green Evelien wil niet alleen minder afval, ze wil op alle eco-aspecten minderen. Minder energie, minder water, minder spullen. Hoe minder ze van alles verbruikt en hoe groener ze leeft, hoe rijker ze zich voelt. Minder is meer!
Voor haar is deze ecologische eenvoud een geestelijke uitdaging. Graag wil ze ook anderen hierover inspireren op haar website, lezingen en Eco-weekenden.
En een tweede reden is natuurlijk ook haar bezorgdheid om het milieu. Er is No Time to Waste!

Kijk zeker eens naar dit filmpje:

Lees het volledige interview met Evelien in ons allereerste Femma Magazine van dit jaar.

Meer info vind je op haar website: www.GreenEvelien.com

En in haar laatste blog lees je meer over hun ene bokaal afval:
http://www.GreenEvelien.com/blog/een-bokaal-afval-per-jaar

 

Reageer