Doe jij mee aan de Refugee Walk?

Vluchtelingen moeten vaak lange afstanden te voet afleggen om een veilige bestemming te bereiken. Ga de uitdaging aan en neem deel aan een unieke tocht van 40 km door het Nationaal Park Hoge Kempen. Stap mee met de Refugee Walk van Vluchtelingenwerk Vlaanderen en zamel geld in voor mensen op de vlucht.

Onder het motto ‘Walk the World’ brengt de Refugee Walk op zondag 2 oktober voor één dag een stukje van de wereld naar Limburg. Onderweg delen vluchtelingen hun verhalen, weerklinkt muziek uit alle hoeken van de wereld en worden de stappers bevoorraad met een wereldse hap.

Meer informatie en inschrijven op www.refugeewalk.be.

Wat kun jij doen?

Stap mee
Vorm een team met een groep vriendinnen en ga samen de uitdaging aan, of daag elkaar uit en neem deel met verschillende teams. Alleen deelnemen kan ook. Schrijf je hier in.

Steun mee

Deze teams en stappers bereiden zich voor op de tocht van 40 kilometer. Een voettocht die heel wat vluchtelingen ook in de benen hebben. Jij kan hen steunen door hun tocht te sponsoren.  Klik door voor meer informatie.

Help mee
Maak deel uit van het meest gemotiveerde team van de dag en beleef de Refugee Walk als vrijwilliger. De organisatie heeft heel wat helpende handen nodig om van de Refugee Walk een succes te maken; van getalenteerde koks tot onthaalmedewerkers bij de start. Meld je hier aan.

Volg mee
Je kan de Refugee Walk volgen op Facebook en Instagram.

Laat ons weten als je meestapt, dan kunnen we jouw team mee promoten!

Reageer