Bye Bye Kalk - Welcome zacht water en zachte huid!

{$items.title}

Haten we niet allemaal die vervelende kalk? Laat kalk niet langer jouw ergste vijand zijn. Ieder modern huishouden verdient wel een waterontharder. Denk aan al dat extra poetswerk. Je hoeft trouwens ook geen toestellen meer te ontkalken. Kranen en gootstenen hoeven niet meer gereingd te worden. Kalk is namelijk echt een echte nachtmerrie voor uw dure toestellen mooie kranen. Geniet vanaf nu van alle voordelen van zacht water! Zacht water is een droom voor je haar en je huid. Kledij voelt lekker zacht aan terwijl je helemaal geen wasverzachter meer hoeft te gebruiken. Je dient maar de helft van de gewoonlijke hoeveelheid zepen of wasmiddel te gebruiken en bovendien is zout toevoegen is de vaatwasser al helemaal overbodig.

Informeer je hier vrijblijvend, alle Femma-lezers geniet bovendien van een Femma-prijsvoordeel

Reacties

Annemie schreef

Deze reclame hoort niet in de Femma nieuwsbrief!!!!

Ongelooflijk.

Of versta ik de hele bedoeling niet en heeft het totaal niks met reclame te maken, graag wat uitleg aub

Caroline schreef

Bij mij helemaal hetzelfde idee... Ik dacht : "hugh ??? Och, toch maar even op de link klikken om verder te lezen, het gaat vast om een soort ludieke voorstelling ofzo... " Maar dat lijkt het niet.

Als we straks ook al via de nieuwsbrieven reclame binnen krijgen, dan schrijf ik me uit...

Kathleen Pauwels schreef

Zelfde reactie, geen reclame in deze nieuwsbrief. Taalgebruik!!

Femma Wereldvrouwen schreef

Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie reacties naar aanleiding van de advertentie die te vinden was in onze nieuwsbrief. We begrijpen dat het niet fijn is wanneer je reclame ziet waar je je niet goed bij voelt.

Door onze samenwerking met Publicarto zetten wij af en toe een advertentie in onze nieuwsbrief en website. Publicarto is onze reclameregie en zij zoeken specifiek naar adverteerders die graag adverteren voor een vrouwelijk publiek. Zij hebben ook andere titels van ledenbladen gericht op vrouwen in hun portfolio. We werken met hen vooral samen rond ons magazine, maar af en toe vragen hun klanten ook om online te kunnen adverteren.

We proberen steeds om deze advertentie zo dicht mogelijk bij ons doelpubliek te houden. Bij deze advertentie is dat minder gelukt. Daarom nemen we jullie reacties ook mee, zodat we bij toekomstige advertenties meer gericht gaan kijken naar wat er bij Femma Wereldvrouwen past. Bedankt voor jullie begrip.

Reageer