Bloemetjes en groeten actie Femma Lochristi

{$items.title}

De vrijwilligers van Femma Lochristi hebben de gewoonte om regelmatig een belletje te doen met hun leden, en in deze periode wilden ze iets extra doen.

Onze collega Rita belde deze week met Katelijn Verhelst, contactpersoon van Femma Lochristi om haar en de teamleden te feliciteren met hun "bloemetjes en groeten actie" voor al hun leden.
Ze had de actie opgemerkt op hun Facebook pagina.
Hun groep telt 60 leden, en die hebben allemaal een pakketje met viooltjes en een mooi kaartje met een pakkende tekst erbij bezorgd gekregen.

Katelijn stelde de vraag "Wat kunnen we in deze tijden extra doen?" aan de teamleden via het Whatsapp groepje en binnen het uur was de actie afgesproken.
Een teamlid kende een bloemenkweker die hun aan viooltjes kon helpen, de bakker zorgde voor broodzakken waar de plantjes in verpakt werden, een ander teamlid maakte de mooie tekst en Katelijn maakte er een mooi kaartje van dat ze liet drukken.
De pakketjes werden rondgebracht per fiets en bij alle leden aan de deur afgeleverd.
Er werd aangebeld en vanop veilige afstand werd er even een babbeltje gedaan. De reacties waren heel fijn, ze hebben zo veel blije en ontroerde mensen gezien.

Ik vind dit echt een prachtig voorbeeld van hoe warm een Femma groep kan zijn, in alle omstandigheden, maar zeker in deze uitdagende tijden.
We hebben de laatste weken al veel mooie en hartverwarmende voorbeelden gezien van Femma groepen die verbinding brengen in deze moeilijke tijden. Doe zo verder.

Reacties

Ria vloebergs schreef

Femma Berlaar-Heikant heeft al haar 21 kernleden met Pasen verrast met een chocolade paasklokje en een bijhorend tekstje. En dat leverde veel smiley 's op! De paashaas werkte dit jaar uitzonderlijk met de fiets!!

Veerle Cannie schreef

Femma groep Lochristi is zeker een warme groep! Dat ondervond ik als lesgeefster aan den lijve! Fijne mensen!

Lieve groet,

Veerle Cannie

Reageer