Ben jij de coach die onze vrouwen doet openbloeien?

{$items.title}

Het project Tijd voor Mij ligt in het hart van ons bewegingswerk. We gaan aan de slag met vrouwen die zich in een socio-economisch kwetsbare positie bevinden. Onze coaches geven hen een kostbaar goed: vrije tijd en me-time. 

Via workshops naaien, crea, skills4life (levensvaardigheden), gelaatsverzorging, stijl- en kleuradvies bieden wij hen tijd om even op adem te komen. We werken samen met organisaties die deze vrouwen bereiken. Via maatmerk gaan we vaak een langdurig traject aan.

We zijn momenteel op zoek naar coaches over heel Vlaanderen en in alle bovenstaande domeinen.

Meer info over ons project Tijd voor Mij? 

Neem een kijkje op deze pagina.

Reacties

Fatima Bali schreef

Geachte,

Graag stel stel ik mij kandidaat voor de functie van vrouwen coach.

Ik heb verschillen de langdurig opleidingen genoten om met deze specifieke doelgroep te kunnen werken.

Graag wens ik mijn kandidatuur te komen toelichten in een persoonlijk gesprek.

In afwachting van uw respons, dank ik u bij voorbaat.

Met vriendelijke groet,

Fatima Bali

tel 0475657746

fatima.bali@gmail.com

Ellen schreef

Dag Fatima

ik ben reeds lesgeefster voor Femma, Femma Quartier en Femma Tijd voor Mij via Ellen en Myriam. Toch geef ik mijn naam nog eens op voor Skills4Life. Normaal gezien zou ik actief lesgeven in o.a. de gevangenis van Berkendael Brussel maar door de C-crisis is dat project stilgevallen. Ellen is daarvan op de hoogte.

Mieke Bourgois schreef

Beste,

Ik ben reeds enkele jaren lesgeefster voor Femma. Hierbij wil ik mijn interesse duidelijk maken voor Skills4Life.

Ik ben namelijk sterk begaan met dat project. En ik vind het zeer belangrijk om kwetsbare vrouwen hierbij te helpen.

Ik wil heel graag alle mensen die dit ook belangrijk vinden daarbij helpen.

Vriendelijke groeten,

Mieke Bourgois.

Reageer