Bedankt lieve vrijwilliger!

{$items.title}

Er waren veel helpende handen donderdagnamiddag op het algemeen Femmasecretariaat om vele enveloppen te vullen.

Eén van komende dagen vallen ze in de bus bij onze vrijwilligers uit beleidsgroepen, werkgroep zingeving, bij de reisbegeleidsters én bij je Femmagroep .  Een cadeautje krijgen jullie, vrijwilligers, omdat op 28 februari de week van de vrijwilliger van start ging. 

Zó belangrijk ben je, dat  je het een hele week - en eigenlijk altijd - verdient om in de kijker te staan.

Wat zou Femma zijn zonder al die helpende handen?
Juist, ja… Wij groeien dankzij jou en al onze vrijwilligers.  Jullie maken ons!

Maar,  wat zit er nu in die envelop?

Dat is een keukenhanddoek met als opdruk ‘Bedankt voor je helpende hand’. We kunnen het niet genoeg herhalen, en hopen dat er nog vaak aan onze boodschap gedacht wordt: BEDANKT!

Ook bedankt aan onze duurzame leverancier, aangesloten bij FAIR WEAR FOUNDATION.

Zin om vrijwilliger te worden?

Reacties

Ria Vloebergs schreef

Ben heel blij met de keukenhanddoek maar is hij voor mij of voor de hele ploeg?

Carla schreef

Blijkbaar is die keukenhanddoek (overigens met zinvolle tekst) alleen bij mij aangekomen. Zijn de andere dames kernleden dan geen vrijwilliger?

Toch beter iedereen een cadeau, ofwel niemand. Een mooi kaartje had ook fijn geweest.

Ik denk dat ik de handdoek ga verloten op de volgende kernvergadering.

Anne Mertens schreef

Nen dikke merci ! Jullie zijn ons niet vergeten,wij Femma OLVH Anderlecht gaan deze handdoek gebruiken om bij de promo van activiteiten bvb creatief materiaal op te leggen of normaal als handdoek te gebruiken. Thanks

viviana cuypers schreef

bedankt voor de handdoek, maar ik dacht ook dat iedereen van ons bestuursteam er wel 1 zou krijgen. we gaan hem gewoon om beurt gebruiken

Cattoor Myriam schreef

Awel, ik heb ook de handdoek gezien en t is een hele mooie maar waarom maar één kernlid dat toegestuurd krijgt en de andere in de kou blijven staan begrijp ik niet! Sorry maar dat is mijn mening.

jespers anna schreef

alle kern leden zijn vrijwilligers ,dus voor ieder van en een of geen ik weet niet eens of st.willebrordus van antwerpen 2060 er wel een gekregen heeft . toch wens ik jullie nog veel succes

Greet van Femma schreef

Beste dames,

jammer dat jullie je achtergesteld voelen.

Even ter verduidelijking: de week van de vrijwilliger bestaat om de aandacht te vestigen op de vele vrijwilligers die in allerlei organisaties actief zijn. Organisaties nemen deze week de tijd om hen in de bloemetjes te zetten. Bij Femma kiezen we ervoor een geschenk te geven waarbij de symboliek centraal staat en niet zozeer het geschenkje op zich.

De keukenhanddoek met opdruk ‘bedankt voor je helpende hand’ is dan ook symbolisch bedoeld om onze waardering te tonen, voor de héle groep. Want alle teamleden zijn waardevolle vrijwilligers en met een individueel cadeautje vallen vrijwilligers die niet bij ons gekend zijn uit de boot. En eerlijk… daarvoor ontbreekt het ons ook aan centjes, jullie zijn met duizenden!

Het is een kleine attentie die in de groep kan dienen bij activiteiten, om bij de promo van activiteiten bv creatief materiaal op te leggen, of voor in jullie lokaal (indien jullie dat hebben).

Door deze handdoek in de groep te houden, hopen we dat elk van jullie nog vaak aan onze boodschap kan terugdenken, want we laten niemand in de kou staan.

De Vis Ria schreef

Ja ik vind het ook jammer dat ik alleen de handdoek kreeg, ben natuurlijk wel blij met de kleine attentie, maar kunnen we de handdoek niet bestellen voor de kernleden?

lut Cromheeke schreef

Krijgen de lesgevers-vrijwilligers ook een handdoek? Heb nog niets mogen ontvangen. Andere jaren kregen we een mesje of een schort?

Greet schreef

Beste Lut,

De handdoek ontvingen de onbezoldigde vrijwilligers voor hun inzet als teamlid in de lokale Femmagroepen. Wat jullie als lesgever kregen was in een ander kader en staat hier los van. Uiteraard waarderen we jullie ook voor wat jullie doen!

Sneyers Nicole schreef

Ik heb als nieuw verantwoordelijke één handdoek van FEMMA toegestuurd gekregen en heb die verloot onder de kernleden.

Wij zouden onze kernleden één cadeau willen geven met

keukenhanddoek FEMMA als vrijwilliger. 28 jaar voor hun inzet.

Reageer