Balanceren in je relatie

{$items.title}

Streef je naar een goede balans tussen gezin, familie, werk, maatschappelijke engagementen voor jezelf en in je relatie. Merk je ook dat nieuwe levensfasen een nieuw evenwicht vragen? Bestaat er een toverformule waarmee je een juiste balans bereikt of blijft het een voortdurend balanceren naar een nieuw evenwicht? Is er een kompas te vinden dat richting kan geven?

Met deze vragen gaan we aan de slag van 28 februari tot en met 1 maart 2020 tijdens het relatieweekend van kwb en Femma in de Jeugdherberg van Namur.

Dit relatieweekend staat voor een weekendje ertussenuit als (jong) koppel of met het hele gezin. Terwijl de kinderen zich in leeftijdsgroepen uitleven, adolescenten met een eigen programma aan de slag gaan, staan we als partners stil bij onszelf en onze relatie. We ontdekken een nieuw denkkader, ontmoeten andere koppels, maken tijd voor onze partner. We eten, ontspannen en sluiten het weekend met alle koppels en gezinnen in een zondagsviering af.

Meer info: Thierry en Marleen Hulsmans—Van Cutsem, Itterbeeksebaan 297, 1700 Dilbeek. tel.: 02/569 48 11; relatieweekend@hotmail.com

Reageer