5 x kerstcadeautjes

December is cadeautjesmaand! Zoek je nog inspiratie voor leuke cadeautjes? Wij helpen je op weg met deze 5 leuke cadeautips:

1. Het Grote Naaiboek

Een boek boordevol mooie foto’s, een uitgebreide matentabel en goed uitgewerkte technieken en patronen waar iedereen mee aan de slag kan. Beginner of meer ervaren naaister? Het maakt niet uit!
Heb je een Femma-pas? Dan kan je het hier bestellen voor 34,95€

2. Make it! Blog it! Share it!

Ben of ken je iemand die creatief is en je creatieve ei kwijt wilt? Wilde je altijd al een creatieve blog beginnen maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Make it! Blog it! Share it! - het nieuwste boek van De Praktische School geeft het antwoord.
Dit blogboek is een ideaal cadeautje voor een creatieveling die graag wil leren bloggen. Je kan het hier bestellen met Femmapas voor 15,95€

3. Bakken voor zoetebekken

Loopt het water je ook al in de mond bij het horen van wel klinkende namen als cakepops, miserable, crastata en dacquoise? Dan is dit vast en zeker een boek voor jou! Het boek zit vol leuke taartjes waar je vrolijk van wordt.
Met Femmapas kan je het deze maand hier bestellen voor 12€

4. DIY-pakket : brei je eigen appelkussen of maak je verjaardagskroon

Ben je handig met breinaalden? Zorg voor een unieke eyecatcher in jouw homedeco en ga aan de slag om dit wondermooie kussen zelf te maken.
Wij zorgen voor het materiaal, jij voor het resultaat. Of heb je er altijd al van gedroomd om zelf een verjaardagskroon te maken voor je jarig (klein)kindje, neefje, nichtje of kindjes van vriendinnen? Dankzij het kant-en-klaar DIY-pakket met duidelijke handleiding is het voortaan supergemakkelijk om je verjaardagskroon te maken en hem meteen in gebruik te nemen.
Neem snel een kijkje in de Femmaboetiek om een pakket te bestellen als cadeautje.

5. Inspiratie voor Creatie

Leuke gehaakte tasjes, zwierige kinderkleedjes, warme mutsen of zalig zachte knuffels: met dit boek maak je de leukste hebbedingen in een handomdraai. Inspiratie voor creatie bundelt maar liefst meer dan 50 inspirerende DIY-projecten. Allemaal worden ze stap voor stap op een heldere manier uitgelegd. 
Voorziene lancering:  half december 2015
Ga vlug kijken in onze Femmaboetiek en geniet van een korting van 9,99€!
 

Wil je je cadeautje voor de feestdagen?

  • DIY-pakketten en promotiemateriaal kunnen we verzenden tot en met 16 december, als de betaling tijdig bij ons binnen is.
  • Onze boeken worden verstuurd door Distriboek.  De laatste betalingen worden verwerkt op 23 december om 10 uur. Daarna zijn Femma en Distriboek gesloten tot na Nieuwjaar.
  • Voor de bestellingen van de laatste dagen voor Kerstmis kunnen we niet garanderen dat die tijdig onder de kerstboom landen.  Voor de post zijn het dan immers drukke tijden.

Hou je er rekening mee dat betalingen per overschrijving soms pas enkele dagen later op onze rekening verschijnen?  We geven bestellingen pas door nadat we de betaling hebben ontvangen.
 

 

Reageer